Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comTema

Kolaps na lokalu: Raspišite izbore i poštedite građane mrcvarenja!

NOVI SAD – Lokalne samouprave Novog Sada, Zrenjanina i Subotice nakon rekonstrukcije i upodobljavanja sprovedenih u protekle dve godine ne da nisu stabilizovale komunalni sektor i svoje privredne ambijente već je on i u drastično gorem položaju.

 

Nafte za još deceniju a onda razlaz

NOVI SAD – Prema podacima Agencije za privredne registre, objavljenim 7. maja u listu „Blic“, Naftna industrija Srbije a. d., sa preko 50 milijardi dinara neto dobiti, ubedljivo je najuspešnija kompanija u 2013. godini u Srbiji.

 

U Ustavu piše zabranjeno prodavati zemlju strancima

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine jasno je poručila u više navrata da će prilikom donošenja novog ustava insistirati da u njega bude uneta odredba o zabrani prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima.

 

Ovako izgleda Vojvodina danas: Čitav jedan grad prima socijalnu pomoć

NOVI SAD –Treću godinu zaredom Vojvodina, koja je u vreme pune autonomije do 1988. godine po standardu i stepenu razvoja prednjačila nad ostatkom nekadašnje Jugoslavije, rame uz rame sa Slovenijom i Hrvatskom, svrstana je u nedovoljno razvijene regione u Srbiji, a jedini razvijeni jeste – Beogr...

 

Sramota je šta se radi Vojvodini

NOVI SAD – Dugogodišnje ponižavanje vojvođanskih institucija u proteklih godinu i po dana nastavljeno je i ubrzano. Vođena je prava kampanja u kojoj su kriminalizovane pokrajinske institucije, Ustavni sud je osporio najpre veći deo Zakona o nadležnostima, a zatim i Statut Vojvodine.

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...