Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comTema

Beograd i dalje zabranje grad za vojvođanske paore

NOVI SAD – Ovih dana ističe desetodnevno primirje dogovoreno 10. septembra na sastanku poljoprivrednika nezadovoljnih otkupnom cenom suncokreta i ministra poljoprivrede Srbije Dragana Glamočića, koji je u tom periodu trebalo da zakaže novi sastanak s uljarima.

 

Mirović da se bavi ministarskim poslom umesto pritiskom na pokrajinu

NOVI SAD – Ministar u Vladi Republike Srbije treba da vodi računa o javnom interesu, interesu svih građana, a ne da se bavi stranačkim radom. Izjave o potrebi raspisivanja vanrednih pokrajinskih izbora koje plasira sad već ministar Igor Mirović bila je primerena dok je bio šef poslaničke grupe SNS u...

 

Potrebna čvrsta pravila za ponašanje vojvođanske vlade u pregovorima o Zakonu za finansiranje nadležnosti

NOVI SAD – U julu se navršilo i godinu dana od formiranja Vlade Vojvodine, a krajem juna i godinu dana pokrajinske skupštine.

 

Država uzima od vojvođanskih lokalnih samouprava da bi rusima poklonila 400 miliona evra

NOVI SAD – Slobodna Vojvodina je u više navrata ranijih godina ukazivala na posledice energetskog sporazuma s Rusijom, na osnovu kog je Naftna industrija Srbije, to jest nekadašnji vojvođanski Naftagas, praktično poklonjen drugoj državi uz status nedodirljivog za domaće zakone.

 

KBC Novi Sad? Dve godine čekanja za odluku o tri godine priprema!

NOVI SAD – Pre dve godine na insistiranje LSV odlučeno je da Novi Sad dobije kliničko-bolnički centar, što bi rasteretilo Klinički centar Vojvodine i umanjilo čekanja.

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...