Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comLokal

Gradska vlast nestručno raskopalai blokirala Novi Sad

NOVI SAD – Novi Sad ne napreduje ni milimetar. U njega se ništa ne ulaže, a sve što se radi jeste puko održavanje – ocenio je predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar gostujući u emisiji „Sučeljavanje“ na Radio-televiziji Vojvodine.

 

A od kuma – dozvola za splav od 200 kvadrata!

ZRENJANIN – Nakon višemesečnih protesta, višenedeljnog danonoćnog dežurstva stanovnika naselja Mala Amerika i 53 podnete tužbe protiv odgovornih lica, sporan splav na jezeru u centru Zrenjanina zabranjen je i naloženo je njegovo uklanjanje.

 

Neustavan zakon gasi manjinske medije

KOVAČICA – Nakon što je Skupština Srbije usvojila Zakon o javnom informisanju i medijima, a koji predviđa privatizaciju svih medija sem Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine, sudbina svih radijskih i televizijskih stanica koje program emituju na jezicima nacionalnih zajednica nepoznat...

 

Vlast u Pančevu neće ni da razgovara o inicijativi 3.000 građana

PANČEVO – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine tražila je na poslednjoj sednici pančevačkog parlamenta da se na dnevni red po hitnom postupku uvrsti i rasprava o smanjenju poreske stope na porez na imovinu.

 

Grad još zapušteniji, grca u dugovima, nema investicija i nema novih radnih mesta

NOVI SAD - Drugu godišnjicu vlasti koja opstaje i nakon „rekonstrukcije“, uz pomoć nakupaca glasova i sumnjivih grupacija, Novi Sad dočekuje još zapušteniji i prljaviji, ocenio je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...