Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comNedopustivo: Gradski sekretarijat obeshrabruje Pančevce da pitaju za svoj novac?!

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorila je da je nedopustivo da Sekretarijat za poresku administraciju Grada Pančeva apeluje na građane da ne dolaze u uslužni centar da provere svoja dugovanja odnosno da provere ispravnost iznosa za uplatu rate poreza.

Kako je izjavio predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Pančeva, Miloš Veselinov, kao razlog za apel navedeno je da u ovom periodu postoji veliki broj zahteva za razna uverenja koje izdaje pomenuti sekretarijat, te da nisu u stanju da ih sve opsluže.

 

– Nedopustivo je to što gradska služba obeshrabruje građane da pitaju za „svoj novac“, novac od kojeg se finansira veliki procenat budžeta Grada, za novac od kojih i zaposleni u sekretarijatima primaju plate.

Postavlja se pitanje, zašto nije reorganizovan rad službi ili zatražena pomoć od drugih sekretarijata kako bi se predupredile gužve, ako se već znalo da će ih biti, a ne da se apeluje na građane da ne pitaju za svoj novac – istakao je Veselinov.On je napomenuo da građani nisu tu zbog gradske vlasti, nego je gradska vlast tu za građane, da bude servis građanima i da na svaki mogući način mora unaprediti svoje delovanje kako bi olakšala život Pančevkama i Pančevcima.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...