Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comVRŠAC: Bolnica spremna da bude zdravstveni centar jugoistočnog Banata

VRŠAC – Inicijativu Saveta za zdravstvo Skupštine opštine Vršac, na čijem je čelu odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine dr Srđan Putnik, da Opšta bolnica Vršac postane filijala tog dela južnog Banata, podržale su sve odborničke grupe lokalne skupštine. Nakon usvajanja inicijative, Savet za zdravstvo prosledio je odluku zajedno sa zahtevom resornom ministarstvu.

 

Nakon što je za direktora bolnice izabran dr Zoran Ilić, kao nestranačka ličnost, bolja je organizacija i podignut je kvalitet rada, istakao je Putnik. Prema njegovim rečima, renoviran je i uređen celokupni krug bolnice, a rezultat svega toga bilo je i dobijanje akreditacije na tri godine. Time je Liga dokazala da stranački orijentisani ljudi ne moraju uvek biti na direktorskim mestima da bi se poboljšao rad, već da je struka ta koja treba da stane ispred svega.

– Bolnica je ispunila to da postane zdravstvena filijala i da, konačno, postane zdravstveni centar jugoistočnog Banata, čime bi se umnogome omugućilo lakše i kvalitetnije lečenje svim pacijentima iz Vršca, Bele Crkve, Plandišta i Alibunara – naglasio je dr Srđan Putnik.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...