Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comŠibul: Vlast hoće da zemlju obrađuju tajkuni, stranci i uzurpatori, a ne paori!


Predsednik Lige paora Vojvodine i član Predsedništva LSV, Miloš Šibul, osudio je novu presudu Prekršajnog suda u Apatinu, kojom je pet poljoprivrednika iz Gakova, koji su 26 dana na državnoj njivi sprečavali uzurpaciju, ponovo osuđeno na 30 dana zatvora. Zapitao je i kakva je to vlast koja se prema paorima ponaša kao da su najveći kriminalci, a dva meseca ni reč ne progovara o preduzeću koje uzurpira 5.300 hektara zemlje u somborskom ataru.

– Zašto država nije tako efikasna da privodi i sudi razne huligane ili kriminalce koji učestvuju u rijaliti programima – naveo je Šibul ocenjujući da je ekspresno hapšenje i suđenje signal kojim vlast još jednom pokazuje da su njoj vojvođanski paori smetnja.

– Vlast očito hoće da vojvođansku zemlju obrađuju tajkuni, stranci i podobni uzurpatori, a ne ljudi koji plaćaju račune i poreze, poštuju zakone i hrane ovu zemlju sve ove godine –  zaključio je Šibul, a preneo N1.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...