Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comDelegacija LSV tamo gde Koštunica ne može

NOVI SAD – Dok su DSS i SRS, uz pomoć ekstremističkih desničarskih organizacija, na sav glas protestovali u Beogradu zbog toga što je državni vrh potpisao Sporazum s Prištinom u Briselu i time načinio korak u pravcu rešavanja kosovskog pitanja, ali i korak u pravcu evropskih integracija, 24. aprila delegacija Lige učinila je ono što Vojislav Koštunica i drugi političari ne mogu. Otišla je na Gazimestan!
– Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu s predsednikom LSV Nenadom Čankom položila je juče venac na Gazimestanu. To je pobeda evropske, a poraz politike mržnje i podela. Dok ekstremisti prete i demonstriraju u Beogradu, delegacija LSV je otišla na Kosovo i uoči Uskrsa po julijanskom kalendaru položila venac na spomenik na Gazimestanu s porukom „U spomen herojima“ – saopštila je LSV. – Ovo je još jedan dokaz da su evropske integracije jedini put u dobru budućnost Srbije koji otvara vrata i briše granice – navedeno je u tom saopštenju.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...