Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comNi traga ni glasa od najavljenih reformi

PANČEVO – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov ocenio je da je Pančevo, godinu dana nakon izbora i smene kadrova na čelu javnih preduzeća, ponovo na početku. On je upozorio i da još jedna godina proteći u zamenama rukovodećeg kadra u javnim preduzećima i ustanovama, promenama upravnih odbora, promenama nadzornih odbora, promenama komisija... A od predizborno najavljenih reformi ni traga ni glasa!

Fraze i mešetarenja

Portparol Gradske organizacije LSV Pančevo Vladan Keljević osvrnuo se na prelazak odbornika URS u Srpsku naprednu stranku ocenjujući da je očigledno da nedavna promena vlasti u tom gradu nije donela i kraj političkom mešetarenju. On je istakao da to samo dokazuje da su fraze poput „sve je ovo u interesu građana i građanki“ samo puka demagogija i da je već svima jasno da je reč o očuvanju fotelja i ličnom interesu i ničemu više. Dodao je i da je obrazloženje da u naprednjacima mogu pronaći širi spektar realizacije svojih ideja samo još jedno kreativno shvatanje istine i obmana onih koji uvek najviše trpe i ispaštaju – građana Pančeva.

Šta je prioritet?


Pančevački ligaši oštro su se usprotivili odluci gradskog veća da se obustavi izgradnja fekalne kanalizacije na Kudeljarcu zbog, kako je rečeno, manjka novca u budžetu grada. Kako je na konferenciji za novinare istakao šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov, vlast je svojim prvim potezima pokazala da im je samo važno da se domognu fotelja.
– Podsetićemo da je, pre nekoliko nedelja, gradska vlast neočekivano pronašla i izdvojila 15 miliona dinara za izgradnju platoa u selu Jabuka kao deo predizborne kampanje za izbore u mesnoj zajednici, a sada se nema deset miliona za fekalnu kanalizaciju, i to za naselje koje otkako postoji ima problem s kanalizacijom. Šta je tu prioritet?! Šminkanje ili najosnovniji uslovi za život? – zapitao je Veselinov ističući da će LSV na sledećem rebalansu budžeta tražiti da se ta nepravda ispravi.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...