Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comLjudi o kojima govore najbolji rezultati

VRBAS – Liga socijaldemokrata Vojvodine spremno dočekuje predstojeće izbore raspisane za 13. oktobar, kada će biti održani i izbori za savete mesnih zajednica. Kao i pre četiri godine, na predstojećim izborima vrbaski ligaši nastupiće na listi s Liberalno-demokratskom partijom, s kojom je na prošlim izborima obezbedila odborničke mandate. Učestvovanjem u lokalnoj vlasti LSV je dala veliki doprinos normalnom funkcionisanju grada, a predsednik Opštinskog odbora (OO) LSV Vrbas Mario Mažar obavljao je posao pomoćnika predsednika opštine za ekonomski razvoj. Ipak, najveći deo vremena posvetio je koordinaciji rada javnih preduzeća.

Ozbiljno iskustvo

– OO LSV Vrbas spremno dočekuje predstojeće izbore verujući u dobar rezultat. Uporište za taj optimizam nalazimo u povećanom broju članova, dobrom radu svih mesnih odbora, kao i iskustvu koje su stekli učestvujući u vlasti u gradu – istakao je Mažar za Slobodnu Vojvodinu. On ukazuje na to da je sekretarka OO Dejana Uzelac svojim radom u kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, kroz pisanje brojnih projekata i konkursa, obezbedila čak 60 miliona dinara opštini, budžetskim korisnicima i udruženjima građana. S druge strane, potpredsednik OO Rodoljub Samardžić dao je nemerljiv doprinos u radu i funkcionisanju kulturnog centra u Vrbasu kao i mnogobrojnih KUD-ova, dok su članovi OO aktivno radili i na formiranju i funkcionisanju Kancelarije za mlade, u kojoj su organizovane mnoge aktivnosti namenjene poboljšanju položaja mladih u opštini.

Zato što živimo ovde!

Takođe, svi mesni odbori Lige, za poslednje četiri godine, sproveli su čitav niz akcija želeći da pokažu sugrađanima da se Vrbas voli i kad nisu izbori. Posebno se istakao i MO Zmajevo, koji je u više navrata organizovao razne aktivnosti, pritom neprestano skrećući pažnju nadležnim službama na probleme koji su se javljali u tom mestu i tražeći hitno rešavanje istih. Na poslednji pokrajinskim izborima većinski kandidat Svetozar Botić je u prvom krugu u svome Zmajevu osvojio najveći broj glasova. Botić, kao ugledni domaćin, aktivo je učestvovao u radu brojnih udruženja i sportskih klubova. Svi članovi lige neprestano su dokazivali svoj brigu o naseljenim mestima u kojima žive i pokazivali da svoje mesto vole i kad nisu izbori. Borivoje Žugić, Miodrag Blagojević, Branislav Radović, Saša Stojanović, Daniela Vlahović, Dejan Stanimirov i mnogi drugi kroz rad na terenu uticali su na poboljšanje uslova života u svom Zmajevu, Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu, Kucuri, Ravnom Selu i Savinom Selu. Ligašice i ligaši iz Vrbasa pozivaju sugrađane da podrže njihovu listu. Kažu, mogu i hoće najbolje za Vrbas i dodaju – zato što živimo ovde!   

Prostorije za ribolovce i ekologe


Kandidat za odbornika Tibor Vujković Lamić, kao potpredsednik udruženja sportskih ribolovaca „Zlatni karaš“, koje ima skoro 800 članova, zajedno s Miodragom Vladisavljevićem i drugim članovima uspeo je da izgradi nove prostorije udruženja, ali i prostorije ekološke učionice, koje su namenjene svim školama s teritorije opštine Vrbas radi sprovođenja praktične nastave. Odbornik LSV Damir Muhari uticao je kroz konstruktivne predloge u lokalnom parlamentu na donošenje brojnih odluka kojima je poboljšan poslovni i životni ambijent opštine.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...