Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comLigaš/ica

Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.

 

Jovan Aksentijević

Jovan Aksentijević je rođen u Beočinu 28. decembra 1954. godine. Završio je Gimnaziju „Branko Radičević“, prirodno-matematički smer, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Subotici. Poseduje licencu ovlašćenog računovođe, a Ministarstvo pravde Republike Srbije imenovalo ga je za sudskog veštaka.

 

Marko Lutkić

Marko Lutkić je rođen 1989. godine u Novom Sadu. U najranijem detinjstvu živeo je u Srbobranu, kasnije se s ocem seli u Novi Sad, gde završava osnovnu školu. Upisuje Karlovačku gimnaziju, smer savremeni jezici.

 

Jelena Šikman

Jelena Šikman je rođena 1981. godine u Bihaću, Bosna i Hercegovina. Osnovnu i srednju školu je završila u Kikindi.

 

Nikola Čuvardić

Sama činjenica da je Nikola Čuvardić rođen na dan proglašenja čuvenog Ustava SFRJ iz 1974. godine, kao i odrastanje u nekom boljem i pravičnijem društvu, odredila ga je kao Vojvođanina i autonomaša za ceo život. Ligaš je, pre svega, zbog svoje preosetljivosti na socijalnu nepravdu i prevelike ljubav...

 

Vladimir Tešić

Vladimir Tešić je rođen 23. oktobra 1965. godine u Zrenjaninu, gde je završio osnovnu i srednju školu, nakon čega je upisao Elektrotehnički fakultet u Beogradu. Godine 1993. počeo je da radi u Naftnoj industriji Srbije kao inženjer i za nekoliko godina je prošao sve instance – od tehničkog rukovodio...

 

Milan Mitrić

Milan Mitrić je rođen 18. novembra 1960. godine u Šapcu, gde je završio gimnaziju. Medicinski fakultet u Novom Sadu završio je 1985. godine, nakon čega započinje pripravnički staž u Kikindi, rodnom gradu njegove supruge.

 

Kristina Meneši

Kristina Meneši je rođena 28. oktobra 1977. godine u Novom Sadu. Nakon završene Karlovačke gimnazije, smer Savremeni jezici - engleski jezik, diplomirala je na Odseku za istoriju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

 

Zoran Petakov

Rođen je 1976. u Novom Sadu, gde je i odrastao i školovao se. Ponosan je na svoje partizanske i levičarske pretke.

 

Zvonimir Štrbac

Zvonimir Štrbac rođen je u Somboru 9. juna1957. godine. U rodnom gradu završio je osnovnu školu i Gimnaziju „Veljko Petrović“, nakon čega upisuje Pravni fakultet u Novom Sadu, gde je stekao zvanje diplomiranog pravnika.

 
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...