Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comFokus

Raskinuti energetski sporazum sa Rusijom

NOVI SAD –  Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ovlastio je poslaničku grupu LSV u Narodnoj skupštini Republike Srbije da pokrene inicijativu za raskidanje Energetskog sporazuma koji je Republika Srbija potpisala sa Ruskom Federacijom.

 

Seksualno vaspitanje za sve srednjoškolce u Vojvodini

NOVI SAD – Posle dve godine uspešnog sprovođenja programa „Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju“, đaci drugih razreda gotovo svih vojvođanskih srednjih škola, biće u prilici da od posebno obučenih edukatora uče sve o seksualnom vaspitanju.

 

Unižavanje demokratije i javne reči u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Skupština Grada Zrenjanina usvojila je izmene Poslovnika o radu lokalnog parlamenta, a koji, između ostalog, predviđa sankcije za odbornike – opomenu, oduzimanje reči i udaljavanje sa sednice, uz novčani deo kazne.

 

Izvorni prihodi AP Vojvodine svega 1,62 % budžeta

NOVI SAD – Predlog pokrajinske skupštinske odluke o završnom računu budžeta Vojvodine za 2014. godinu, koji je Pokrajinska vlada nedavno utvrdila i prosledila parlamentu na usvajanje, pokazao je da u ukupnim prihodima budžeta Vojvodine, izvorni prihodi i primanja učestvuju sa samo 1,62 odsto, ustupl...

 

NIS nam prodaje i iznajmljuje naše geotermalne izvore

NOVI SAD – Naftna industrija Srbije državi Srbiji iznajmljuje njene geotermalne potencijale, nudi ih i na prodaju, a od celokupnog aranžmana znatne štete trpe domaće banje, objavio je prošle nedelje Vojvođanski istraživačko-analitički centar (VOICE).

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...