Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comFokus

Spasavanje ministra za vanredne situacije

NOVI SAD – Na sam pomen gafova čovek refleksno pomisli na Velimira Ilića, ali je u 2014. godini u tom smislu imao oštru kokurenciju u ministru Aleksandru Vulinu i u šefu diplomatije Ivici Dačiću.

 

Zatvoreno nebo nad Bajčetinom

NOVI SAD – Jedino po čemu je predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić poznatiji osim dodele ordena jesu njegovi gafovi i skandali. Ove godine nastavlja manir iz prethodne, ljuteći se pritom na medije koji o tome pišu.

 

Šumovi na vezama

NOVI SAD – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se 13. januara sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Dаvenportom, a do sastanka je je došlo nakon ozbiljnog sukoba u kom je Vučić optužio EU da finansira tekstove potiv Vlade Srbije.

 

Država odlaže uštede da bi NIS zarađivao?

BEOGRAD – Od 75 izvorišta tople vode u Vojvodini se koristi samo jedna petina, iako se toplotnom energijom iz podzemnih voda mogu zagrevati objekti, koristiti za potrebe banja, otvorenih i zatvorenih bazena, a svoju upotrebu mogu naći i u tehnološkim procesima u industriji i poljoprivredi.

 

Teško je izblamirati se pored Tome

NOVI SAD – Pre deceniju i po, u leto, po okončanju bombardovanja i „četiri dana pre roka“ prilikom otvaranja mosta na Beški, u masi penzionera dovučenih autobusima uz sendvič i dnevnicu i devojke u narodnim nošnjama, nakon kratkog obraćanja predsednika Skupštine Vojvodine Živorada Smiljanića (SPS) d...

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...