Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comAkcenti

Država da reši problem nepostojećih zanimanja

NOVI SAD – Prošlo je više od godinu dana otkako je Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine ukazala na problem nepostojećih zanimanja, odnosno da se u Srbiji studenti na državnim i privatnim fakultetima školuju za oko 140 zanimanja koja nisu uneta u zvanični šifrarnik zanimanja.

 

Nakon reakcije LSV: Zrenjaninska vlast uklonila grafite mržnje

ZRENJANIN – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije i predsednik odborničke grupe LSV u lokalnom parlamentu Dejan Čapo pozdravio je brzu reakciju gradskih vlasti i uklanjanje grafita mržnje uperene protiv pripadnika albanske i turske nacionalne zajednice.

 

Na svaki uloženi dinar paorima dajemo još dinar

NOVI SAD – Naš prioritet je da obezbedimo što bolje uslove za rad u poljoprivredi, te nastavljamo s ulaganjem po principu dinar na dinar.

 

Škotskoj uskoro veća ovlašćenja

EDINBURG – Krajem novembra, dakle svega dva meseca nakon referenduma u kom su njeni građani sa 55 prema 45 odsto odlučili da ostanu u sklopu Ujedinjenog Kraljevstva, obelodanjeno je da bi već u januaru škotska trebalo da dobije nova, veća ovlašćenja, uključujući uspostavljanje sopstvene stope poreza...

 

Vlasti se menjaju, ali odnos prema vojvodini ne

NOVI SAD – Život građanki i građana u Vojvodini veoma je loš i, podaci pokazuju, sve gori i gori – istakla je poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju mr Maja Sedlarević.

 
Još članaka...
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...