Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comTEPIĆ: KAKO TO? UGOVOR KOJI JE OBJAVIO MUP BEZ OSNOVNIH PODATAKA?!

BELA CRKVA/NOVI SAD – Načelnik Opštinske uprave Bela Crkva, Tomislav Dmitrović, kao ovlašćeni potpisnik u ime Opštine Bela Crkva, izjavio je, napisao i potpisao da ugovor o angažovanju „Fokus obezbeđenja“ i Opštine Bela Crkva nikada nije postojao. 

 

LSV uvek samostalno na pokrajinske i lokalne izbore

NOVI SAD – „Slobodna Vojvodina“ u ovom broju prenosi intervju lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenada Čanka, za dnevni list „Blic“.

 

O Vojvodini, Kataloniji i grafitima

„Vojvodina je Katalonija!“, sa simpatijom će uzviknuti neki. „Vojvodina nije i ne sme biti Katalonija!“, sa zgražavanjem će reagovati drugi. Koja je od te dve strane u pravu? Za odgovor na to pitanje moramo prvo razotkriti koji su razlozi i motivi kako za prvu tako i za drugu tvrdnju.

 

Stiže bela tehnika

ŠID – Konačno! Posle punih pet meseci od strašnih majskih poplava, izgradnja kuća u Jameni počela je krajem oktobra sredstvima koje donira Evropska unija.

 

BELA CRKVA JE LIGAŠKA TVRĐAVA!

Odbornička grupa LSV provela dane i noći u sali Skupštine opštine i dokazala: BELA CRKVA JE LIGAŠKA TVRĐAVA!

 

Zašto se ćuti i trpi? Slagali su za „Južni tok“, a vade naftu i gas po najnižoj rudnoj renti u Evropi

NOVI SAD – Za mesec dana, 24. decembra, biće sedam godina od kako je u Moskvi potpisan Energetski sporazum kojim je NIS odnosno vojvođanski „Naftagas“ maltene poklonjen Ruskoj Federaciji i njenom „Gaspromu“ za tričavih 400 miliona evra, sa sve izvorima nafte i gasa pod vojvođanskim kućama i njivama....

 

Menjaju zakone da Vojvodini smanje, a Beogradu uvećaju ingerencije

NOVI SAD – Dok se Vojvodini svakim novim zakonom nadležnosti oduzimaju, zakoni se menjaju da bi Grad Beograd imao veće nadležnosti!

 

Republika Srbija poljoprivrednicima za subvencije duguje 7,9 milijardi dinara!

BEOGRAD – Potvrđeno! Liga socijaldemokrata Vojvodine je bila u pravu kada je posumnjala da će država na vreme i u celosti isplatiti subvencije poljoprivrednicima.

 

Traktori u Beogradu! Liga dovela paore u paralemnt!

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i vojvođanski poljoprivrednici predali su u sredu, 25. novembra u Narodnoj skupštini Republike Srbije zahtev da se iz skupštinske procedure povuče Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu i da se pristupi...

 

Rehabilitacija fašizma

Za decembar najavljena rehabilitacija Milana Nedića, kvislinškog predsednika vlade Srbije od 1941. do 1944. godine, ne bi se mogla nikako drugačije tumačiti nego kao rehabilitacija fašizma.

 
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...